ХОЛОДИЛЬНЕ ОБЛАДНАННЯ: ПРОДАЖА, УСТАНОВКА, РЕМОНТ, СЕРВІС

РУС УКР
Телефони:
  • Адреса:
    Україна, 18018, м. Черкаси,
    вул. 14 Грудня, 8
  • +38 (050) 556-11-81
    +38 (068) 824-11-28
    +38 (063) 387-44-23
СТАТТІ
Перевезення кондитерської продукції
ГрузТемпературний режим
Тісто заморожене-18
Свіжоприготовлене тісто0,+5
Дріжджі-18
Хлібобулочні вироби
0,+15
Борошнисто - кремові вироби
0,+6
Торти заморожені-18
Десерти+1,+3
Шоколад+15
Цукерки, печиво, випічка
+15
Маргарин-18

Перевезення кондитерських виробів має досить жорсткі вимоги щодо термінів доставки, так як більшість з них дуже обмежені за термінами придатності. Тому обов'язково повинні витримуватися температура і вологість, ухваленими даної продукції.

Варіанти укладання вантажу залежать від конкретного виду перевезених кондитерських виробів. Наприклад, цукерки, печиво, вафлі найчастіше перевозяться в коробках з гофрованого картону. Припустимо їх щільне розміщення, в тому числі в кілька ярусів.

При перевезенні тортів, вантаж розміщується в спеціальних пластмасових або картонних коробках, які встановлюються один на одного і запалечіваются.

Штучні вироби (тістечка та інші) повинні укладатися в один ряд по висоті на лотки, які закриваються кришкою.

Рекомендується перевозити дані види вантажу на палетах, висота і ширина яких повинна бути розрахована таким чином, щоб запобігти завалювання або застрягання вантажу.скачать dle 12.0