ХОЛОДИЛЬНЕ ОБЛАДНАННЯ: ПРОДАЖА, УСТАНОВКА, РЕМОНТ, СЕРВІС

РУС УКР
Телефони:
  • Адреса:
    Україна, 18018, м. Черкаси,
    вул. 14 Грудня, 8
  • +38 (050) 556-11-81
    +38 (068) 824-11-28
    +38 (063) 387-44-23
СТАТТІ
Перевезення напоїв
ГрузТемпературний режим
Чай, кава (сухі, в упаковках)
+15
Соки+2,+4
Вода+2,+4
Маринади, компоти+15
Інші напої+2,+4

Особливості транспортування алкоголю

При транспортуванні алкогольної продукції існують певні вимоги.

Вантажне перевезення спиртних напоїв, здійснюється за наявності ліцензії, як у вантажовідправника, так і у вантажоодержувача.

Для перевезення лікеро-горілчаних виробів використовують дерев'яні ящики або картонні короби. Ящики мають осередки, в які встановлюють пляшки і перекладають прокладним матеріалом.

Виноградні, плодово-ягідні вина перевозять як в скляній тарі (внутрішня упаковка), так і в бочках.

Вина виноградні і плодово-ягідні перевозять в бочках або пляшках, упакованих в ящики; бочки з ознаками течі до перевезення не допускаються.

Температурний режим перевезення вина найчастіше встановлюється вантажовідправником, про що він робить відмітку у товарно-транспортної накладної.

ГрузТемпературний режим
Вино, винні напої
+10,+12
Пиво+5,+12
Лікеро-горілчані вироби
+10, +20
скачать dle 12.0