ХОЛОДИЛЬНЕ ОБЛАДНАННЯ: ПРОДАЖА, УСТАНОВКА, РЕМОНТ, СЕРВІС

РУС УКР
Телефони:
  • Адреса:
    Україна, 18018, м. Черкаси,
    вул. 14 Грудня, 8
  • +38 (050) 556-11-81
    +38 (068) 824-11-28
    +38 (063) 387-44-23
СТАТТІ
Перевезення овочів, фруктів
Овочі


Груз

Температурний режим

Помідори зелені, бурі або рожеві

+10, +15

Помидоричервоні

+6,+9

Огірки

+6,+9

Картопля

+6,+10

Баклажани

+4,+10

Кабачки

+4,+10

Перець

+4,+10

Часник, цибуля

+2,+8

Капуста

+1,+8

Буряк

+2, +5

Зелень

+2,+5

Гриби

+0,+2

Заморожені овочі

-18,-20


Фрукты


Груз

Температурний режим

Банани

+13, +18

Грейпфрут, лимони

+11,+14

Манго

+10,+13

Ананаси

+6,+10

Диня

+4,+8

Апельсини

+7,+10

Мандарини

+5,+8

Абрикоси

+2,+5

Авокадо

+2,+5

Виноград

+2,+5

Груші

+2,+5

Клубніка

+2,+5

Нектарини

+2,+5

Персики

+2,+5

Слива

+5,+7

Яблука

+2,+5

Малина

+2,+5

Вишня

+1,+2

Ківі

+2

Лимони зрілі

+2,+8

Лимони незрілі

+12,+15

Заморожені фрукти

-18,-20


При перевезенні овочів і фруктів не рекомендується здійснювати транспортування в збірних вантажах. Більшість плодів мають різні температурні вимоги, і ймовірність довезти збірний вантаж у цілості присутній тільки при перевезеннях на невеликі відстані при некритичною вуличній температурі повітря.скачать dle 12.0